dilluns, 16 d’abril del 2007

Maxïmo Park - Our Earthly Pleasures


"Els nostres plaers terrestres" és el títul que acompanya el segon album dels anglesos Maxïmo Park. I no haguessin pogut escollir millor nom, ja que han aconseguit crear un LP molt equilibrat, on mostren per fi tot el seu potencial.



Però la carrera dels Maxïmo no comença aquí, el seu album debut, A Certain Trigger [2005], ja deixava entreveure en algunes de les seves cançons del que eren capaços els de Newcastle. Singles com aquest Apply Some Pressure o Graffiti van ser aclamats per milers de seguidors.



Ara tornen per demostrar que allò tan sols era el principi, i que la seva trajectòria musical va en ascens. Evitant caure en el parany de molts grups novells, s'han esforçat al màxim per aconseguir reinventar-se a si mateixos. Es podria dir que la seva música ha madurat; aconseguint un so més adult, propi dels grups amb certa trajectòria a les seves espatlles.



Our Earthly Pleasures [2007] és, certament, un gran àlbum, amb multitud de matissos que ens farà disfrutar de bon rock durant els seus 40 min. de duració. Lluny de ser un LP de singles, destaquen però grans cançons com Our Velocity, amb la hiperactivitat que desprén, la melodiosa i melancòlica Karaoke Plays o la magnificent The Unshockable. A més, els canvis de ritme i les sorpreses estan assegurades.

Ara tan sols queda esperar que fassin la seva aparició per les nostres terres i ens deleitin amb el seu directe, però sembla que caldrà esperar una mica...

Disfruteu-lo mentrestant! ;P

2 comentaris:

yrun ha dit...

Graffiti la vaig posa jo fa poc al bloc, m'agrada mol esta cançó.
No van venir l'any passat al summercase i ens els vam perdre?

DaKid_A ha dit...

Aixxx... ho se, ho se U_U'

Ja me'ls vaig perdre al FIB'05, després al Summercase'06, i ara he sabut que actuaran al Primavera Sound'07, junt amb els Smashing Pumpkins!

Quina llaga...